Samenwerking TBMA en Precision Process Equipment

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023

TBMA introduceert een nieuwe samenwerking met Precision Process Equipment, producent van onder meer doseermachines, mengapparatuur, en agglomeratenbrekers, op de Solids-beurs in Antwerpen.

De nieuw ontworpen feeders hebben reeds uitzonderlijk volumetrische doseereigenschappen, maar de nauwkeurigheid kan nog geoptimaliseerd worden door een gravimetrische opstelling.

Het unieke ontwerp van de besturing en weegschaal voor de gravimetrische dosering is het resultaat van jaren ervaring. Geen merkgebonden ‘Black Box systemen meer, maar een open systeem gebaseerd op standaardapparatuur (weegcellen en PLC) waardoor deze perfect integreerbaar zijn in de centrale besturing.

geschreven door

Logo van:Samenwerking TBMA en Precision Process Equipment

Klinkenberg Zaanstad

Klinkenberg Zaanstad gevestigd in Krommenie, is specialist in intern transport en bulkhandling door middel van schroeftransporteurs. Wij ontwerpen, fabriceren en leveren een uitgebreid programma van schroeftransporteurs voor diverse produkten, uitdraagbodems... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer