Poeth lanceert nieuwe website

icon.highlightedarticle.dark Handling van vaten
140 bekeken 29 februari 2024
nieuwe website
nieuwe website | Foto: Poeth

Poeth Solids Processing lanceerde onlangs haar nieuwe website.

Veel websites zijn tegenwoordig ingericht met voornamelijk 3D-tekeningen en stockfoto’s, we hebben daarentegen ervoor gekozen om veel foto’s te plaatsen van werkelijk gerealiseerde installaties en machines. Deze zijn terug te vinden onder categorie “Industrieën”.

Wij zijn actief in een 4-tal industriële sectoren:

  • Mouthandeling/ Brouwerijen
  • Circulair & Chemie
  • Voedingsmiddelen
  • Petfood & Veevoeder

Door kruisbestuiving tussen deze sectoren komen we vaak tot innovatieve oplossingen. In ons testcentrum kunnen bovendien de grote verscheidenheid aan producten vooraf getest worden.

Onder de categorie machines zijn, van het gehele gamma, datasheets terug te vinden, wat het met name interessant maakt om snel info terug te vinden van afmetingen, capaciteiten etc. Hierbij is het niet nodig gegevens zoals e-mailadres achter te laten. Na wat vooronderzoek uitgevoerd te hebben, bleek dat veel klanten het namelijk niet prettig vinden om altijd eerst persoonsgegevens achter te moeten laten om info te mogen ontvangen.

Volg ons ook op onze Linkedin pagina.

Geschreven door

Logo van:Poeth lanceert nieuwe website

Poeth BV

Uitgangspunten voor Poeth zijn altijd: Beheersing van de technologie van alle industriële processen, arbeidsbesparing door automatisering en energiebesparing. Wij hebben enkele specialisaties, zoals de genoemde veevoederindustrie. Daarnaast bouwt Poeth installaties... Lees meer