Plakactie voor dinerbonnen op 3 HITMA-stands tijdens WOTS2014

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Plakactie voor dinerbonnen op 3 HITMA-stands tijdens WOTS2014
Article image of: Plakactie voor dinerbonnen op 3 HITMA-stands tijdens WOTS2014

Van 30 september tot en met 3 oktober is HITMA Groep met drie bedrijven aanwezig op de WOTS 2014 (World of Technology and Science) in de Jaarbeurs in Utrecht. HITMA Instrumentatie (stand 11C032) staat samen met HITMA Process (stand 11C028) op het Veldinstrumentatiepaviljoen en HITMA Filtratie (stand 11E38) is te vinden op het FEDA-paviljoen.

Plak mee en win een diner voor twee
Beursbezoekers die alle drie de HITMA-stands bezoeken, maken kans op een diner voor twee personen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is op iedere HITMA-stand een productsticker ophalen en deze op de actiekaart plakken bij de juiste HITMA-productspecialist (Ronald Vonk van Instrumentatie, Gerard de Ruiter van Filtratie en Michel Meijers van Process). De actiekaarten zijn verkrijgbaar op de stands of vooraf bij HITMA aan te vragen.

Als de kaart compleet is, kunt u ‘m inleveren op één van de HITMA-stands. Onder de goede inzendingen verloot HITMA diverse dinerbonnen.

Vraag de WOTS-actiekaart aan
Wilt u meedoen aan onze actie en kans maken op een dinerbon? Vraag nu alvast de deelnamekaart aan waarop u de drie productstickers kunt plakken.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Plakactie voor dinerbonnen op 3 HITMA-stands tijdens WOTS2014

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer