Optimaal filtratieproces met PVC-filtermonitor

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Optimaal filtratieproces met PVC-filtermonitor

Bij het filtreren van water of corrosieve vloeistoffen bespaart men kosten als gedurende de levensduur van een filtratiesysteem de conditie van de filters in de gaten wordt gehouden. HITMA Instrumentatie brengt hiervoor een nieuwe, compacte filtermonitor met PVC-behuizing van Orange Research op de markt.

Alarmcontact
In deze drukverschilmeter van Orange Research zijn de “natte delen” van PVC, Viton, Teflon en keramiek. Dit maakt de meter ideaal voor toepassingen waar aluminium, roestvrij staal of messing niet geschikt zijn. Optioneel kan de filtermonitor worden uitgerust met een alarmcontact. Dit instrument van Orange Research wordt veel toegepast in waterbehandelingsinstallaties.

Eenvoudige installatie
Het eenvoudige ontwerp van deze Orange Research-meters vergemakkelijkt installatie en onderhoud. De PVC-behuizing verbetert de inzetbaarheid en garandeert een lange levensduur. De PVC-filtermonitor heeft standaard drukbereiken vanaf 0 – 0,5 bar tot 0 – 2 bar. De klant kan kiezen voor een 1 of 2,5 wijzerplaat.

Geschreven door

Logo van:Optimaal filtratieproces met PVC-filtermonitor

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer