Oogspoelflessen en eerste hulp artikelen

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Oogspoelflessen en eerste hulp artikelen

Heeft u oogspoelflessen in uw bezit of andere eerstehulpartikelen? Het is belangrijk om de houdbaarheidsdatum te controleren.

Om uw medewerkers snelle hulp en eerste hulp te kunnen blijven garanderen, is het belangrijk om regelmatig de houdbaarheidsdatum van uw eerstehulpartikelen te controleren en deze indien nodig te vervangen.

In ons assortiment vindt u ook andere producten om oogletsel snel te behandelen in geval van nood.

Oogspoelflessen:
In onze onlineshop bieden wij oogspoelflessen voor eerste hulp in verschillende uitvoeringen voor mobiel gebruik of als stationaire oog-noodstation en voor verschillende gevarenzones. Van spoelen met steriele zoutoplossing tot pH-neutrale fosfaatbufferoplossing die zuren en een verscheidenheid aan alkaliën neutraliseert.

Oogdouches:
Volgens de Arbowet moeten in potentieel gevaarlijke werkruimten geschikte nooddouches aanwezig zijn, die bij een ongeval direct voldoende vloeistof afgeven. DENIOS biedt een breed assortiment oogdouches en gezichtsreinigers voor wand , tafel- of vloermontage volgens de huidige NEN-EN 15154-5.

Geschreven door

Denios BV

Veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is cruciaal om risico’s voor mens en milieu te reduceren. Integrale samenwerking met onze opdrachtgevers, een brede, unieke specialisatie en ervaren adviseurs bieden voor iedere situatie de veiligste oplossing. Lees meer