Ontdek de nieuwe TURBULA mengers op de Solids beurs in Antwerpen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ontdek de nieuwe TURBULA mengers op de Solids beurs in Antwerpen

De TURBULA®T2G en TURBULA®TR GE zijn de nieuwe versies van de bekende TURBULA blenders die in heel veel labo’s een onmisbare tool zijn geworden.
Beide modellen werden in avant-première op de Achema beurs in Frankfurt getoond en zijn binnenkort ook te bewonderen op de Solids beurs in Antwerpen (16 -17 november).

De Zwitserse fabrikant Willy A. Bachofen heeft zich bij de ontwikkeling van deze nieuwe tumblers laten leiden door de gebruikers van de TURBULA- toestellen. De verbeteringen situeren zich vooral op het vlak van de reinigbaarheid (minder zichtbare bouten en hoekjes waar vuil zich zou kunnen vastzetten); de gebruiksvriendelijkheid (de menger zet zich op het einde van de cyclus automatisch op de juiste stand voor het verwijderen van de meng-pot; en de veiligheid (de afsluitkap gaat automatisch open onmiddellijk na het stilvallen van de menger).

De mengresultaten zelf zijn nog steeds dezelfde: Betrouwbaar en reproduceerbaar. Daarover hadden de gebruikers in de bevraging geen opmerkingen of verbeterpunten.
Wil u de TURBULA®T2G en TURBULA®TR GE zelf aan het wek zien? Kom dan op 16 of 17 november naar de Solids beurs in Antwerpen (Antwerp Expo, Jan van Rijswijcklaan 191, B-2020 Antwerpen) en bezoek de Eskens Benelux stand, nummer 4215.
Gratis inschrijven kan via volgende link:

Watch article video icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Ontdek de nieuwe TURBULA mengers op de Solids beurs in Antwerpen

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer