NNZ Groningen verwerft BRC/IoP certificaat

icon.highlightedarticle.dark Regelgeving
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: NNZ Groningen verwerft BRC/IoP certificaat

Op 18 april 2008 verwierf NNZ Groningen, leverancier van verpakkingen voor de agrarische en industriële sector, het kwaliteitskeurmerk BRC/IoP. Vanaf die datum voldoet NNZ Groningen, vanuit haar nieuwe locatie, aantoonbaar aan de vereisten van de BRC/IoP technische standaard voor bedrijven die levensmiddelen-verpakkingen fabriceren en leveren. Het keurmerk bewijst dat NNZ beschikt over een goed functionerend kwaliteits-zorgsysteem en een betrouwbaar hygiëne-managementsysteem op basis van de HACCP-principes.

Met de certificering zet NNZ de kroon op een proces waarin de kwaliteit van de bedrijfsprocessen op het gewenste niveau werd gebracht en de processen werden geborgd. Voor zowel bestaande als potentiële klanten van NNZ levert het certificaat extra zekerheden op. Bijvoorbeeld bij het leveren van consumenten-verpakkingen voor agrarische producten aan het supermarktkanaal, betekent de certificering een betrouwbare waarborg voor het kwaliteitsniveau waarop de leverancier opereert.

Uitgiftedatum certificaat: 18 april 2008
Registratienummer certificaat: QAICL/NL/BRC/002 ( href=http://www.qai.co.uk target=_new>informatie over BRC/IoP )

Geschreven door

NNZ bv

NNZ: Duurzaam maatwerk, Logistieke oplossingen en innovatie door co-CREATIE NNZ is uw verpakkingsspecialist en onderscheidt zich door haar service, kwaliteit en persoonlijke benadering. Met dochterondernemingen op strategische locaties zijn we... Lees meer