Nieuwe website voor HITMA Instrumentatie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023

HITMA Instrumentatie heeft onlangs een href=http://www.hitma-instrumentatie.nl target=_new>compleet nieuwe website gelanceerd. Op deze site vindt de bezoeker een overzicht van de belangrijkste productlijnen die HITMA Instrumentatie vertegenwoordigt. Er zijn duidelijke foto’s, productomschrijvingen, specificaties en prijzen opgenomen. Van elk product is een pdf met productinformatie te downloaden. Ook staan er diverse brochures in pdf-vorm op de site. Het assortiment is te bereiken door een keuze te maken uit “type product”, “grootheden” of “merken”, maar er kan ook eenvoudig gebruik worden gemaakt van de zoekfunctie op de site.

Naast de productinformatie biedt de website ook het laatste nieuws op meet- en regelgebied en links naar de leveranciers van HITMA Instrumentatie. Tenslotte kan de bezoeker via de website regelmatig profiteren van aantrekkelijke kortingsacties.

HITMA Instrumentatie vertegenwoordigt o.a. producten van Dwyer, Barksdale, Kimo, Micatrone, Beka, Lufft, JRI en Flowline. De instrumenten worden voornamelijk toegepast in de Heating Ventilation & Airconditioning-branche (HVAC), procesindustrie, (petro)chemie, machine- en scheepsbouw, metaalsector, farmaceutische industrie en ziekenhuizen

Geschreven door

Logo van:Nieuwe website voor HITMA Instrumentatie

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer