Nieuwe website Haagh Protection

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe website Haagh Protection
Article image of: Nieuwe website Haagh Protection

De website van Haagh Protection BV is vernieuwd. De lay-out van de site is veranderd en de gebruiksvriendelijkheid is verbeterd. Ook zijn er een aantal verschillende functionaliteiten toegevoegd die het zoek- en bestelproces proces beter moeten gaan stroomlijnen. Zo zijn er nieuwe extra mogelijkheden zoals zelf een prijs te berekenen bij industriële afschermingen in zeer diverse complexe situaties, is de informatie fors uitgebreid en via de ‘’keuzehulp’’ makkelijk en correct te bestellen.

Daarnaast zijn de (online) betaalmogelijkheden uitgebreid en zijn er fors meer artikelen online terug te vinden. Ook kunnen gebruikers de komende tijd nog meer vernieuwingen en diverse taalversies verwachten. De vernieuwde website cq webshop zal in september online gaan.

Haagh Protection B.V. is al meer dan 30 jaar dé specialist in het creëren van een veilige en verbeterde werkomgeving. Het assortiment is opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige producten die toepasbaar zijn in elke industriële werkomgeving, te weten: Doorlaatinrichting (ook wel veiligheidskantelhekken genoemd), Anti-slip materiaal, veiligheidstanktrappen en industriële afschermingen.
Het voordeel voor de klant is dat alle producten zijn gekeurd volgens Europese normen en voldoen aan de verlangde wettelijke eisen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een kwalitatief hoogwaardige oplossing adviseren, maar ook maatwerk projecten uitvoeren indien er geen standaardproducten voorhanden zijn.
Een kleine toelichting op ons assortiment:
Veilig werken op hoogte met een doorlaatinrichting:
Met een doorlaatinrichting zijn opsteek openingen op entresol/mezzanine etages voortaan optimaal beschermd. Een veiligheidskantelhek zorgt ervoor dat een opsteek punt nooit meer onbedoeld ‘open’ staat en een veiligheidskantelhek werkt als een sluis die de goederen volledig omsluit.

Voorkom vallen en uitglijden met anti-slip materiaal:
Vigil Anti-slip materiaal aangebracht op de risicovolle plaatsen, voorkomt het probleem van gladheid op trappen, ladders en doorgangen. Het meest duurzame en kwalitatief hoogstaande product op de markt verkrijgbaar met 10 jaar garantie! Daarnaast verkopen wij diverse anti-slip tapes voor verschillende toepassingen. Haagh Protection B.V. introduceerde in 2013 een nieuw innovatieve antislip coating waarmee gladde ondergronden en vloeren weer in onder andere spoelruimtes en bad- en douche gelegenheden weer antislip gemaakt kunnen worden. Een veilig en duurzaam product met een mooie uitstraling in één.

Bescherming door afscherming met een industriegordijn:
Flexibele oplossingen voor afscherming tegen tocht, vocht, stof, kou, hitte of geluid door middel van kunststof industriegordijnen en PVC lamellen. Leverbaar inclusief ophang systeem.

Naast het bovengenoemde assortiment levert Haagh Protection ook veiligheidstanktrappen: De veiligste oplossing wanneer werkzaamheden worden verricht op een tankwagen, tankwagon of container en deze niet bereikbaar zijn via een vast platform.

Geschreven door

Haagh Protection B.V.

Haagh Protection B.V. is al meer dan 30 jaar dé specialist in het creëren van een verbeterde en veilige werkomgeving. Het assortiment is opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige producten die toepasbaar... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer