Nieuwe namen voor de RHEWUM zeefmachines

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
66 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe namen voor de RHEWUM zeefmachines

De RHEWUM zeefmachines kregen nieuwe namen waardoor hun functie en bijzonderheden meteen duidelijk worden.

1. Zeefmachines met directe bekrachtiging van het zeefgaas

Onze bekende trilzeven uit de RHEWUM WA-familie hebben nu verschillende namen volgens hun aandrijfsystemen: de RHEWUM WA met zijn magnetische aandrijving noemt nu RHEsono en de RHEWUM WAF is nu RHEsonox. De WA-trilmachines met onbalansmotoren, RHEWUM WAU en RHEWUM WAUF, zijn nu respectievelijk omgedoopt tot RHEmoto en RHEmotox. De trilzeven die geschikt zijn voor nat zeven, RHEWUM WAFL en RHEWUM WAUFL, zijn nu RHEhydra en RHEwato.

2. Zeefmachines met dubbele frequentie

De nieuwe benamingen voor onze populaire dubbelfrequentiezeefmachines RHEWUM DF noemen we nu RHEduo en de grotere RHEWUM DFM is nu RHEduox.

3. Zeefmachines met lineaire en cirkelvormige beweging

Deze zeer flexibele zeefmachines, met veel verschillende praktische toepassingen kregen een naam die verwijst naar hun veelzijdigheid: de RHEWUM RIUS is nu RHEflex, de horizontale RHEWUM MDS voor erg fijne scheidingen is nu RHEstack en de robuuste, krachtige RHEWUM UG is RHEox genoemd. .

4. Natte zeefmachines

RHEWUM zeefmachines scheiden niet alleen droge goederen, ze helpen ook bij het ontwateren en drogen, en natuurlijk zeven ze ook natte materialen. De RHEWUM UGN, een robuuste natzeefmachine, kreeg daarom de naam RHEhydrox, de krachtige ontwateringszeef RHEWUM ES heeft de naam RHEdry verdiend.

RHEWUM beoogt met deze nieuwe namen vooral meer duidelijkheid voor de klant, waar die ook gevestigd is, en welke taal die ook spreekt.

Voor meer informatie over de Rhewum zeefmachines kan u terecht bij Eskens Benelux: info@eskens.com

Geschreven door

Logo van:Nieuwe namen voor de RHEWUM zeefmachines

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer