Nieuwe Lufft-dataloggers met USB- en ethernetaansluiting

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe Lufft-dataloggers met USB- en ethernetaansluiting
Article image of: Nieuwe Lufft-dataloggers met USB- en ethernetaansluiting

HITMA Instrumentatie introduceert een nieuwe lijn dataloggers van het Duitse fabrikaat Lufft. Door het strakke design lijken deze OPUS20-dataloggers misschien op een kamerthermostaat, maar uiterlijk bedriegt. De kracht van deze nieuwe lijn dataloggers zit in het grote geheugen (meer dan 3 miljoen meetwaarden), de interface (USB en ethernet) en de universele uitvoeringen. Het paradepaardje uit de serie is de uitvoering voor het loggen van CO2, temperatuur en relatieve vochtigheid. Waar standaard CO2-dataloggers een netvoeding nodig hebben, werkt de OPUS20 van Lufft meer dan één jaar op 4 penlites.

Uitlezen en programmeren
Alle 8 de uitvoeringen uit de OPUS20-serie hebben een USB- en ethernetinterface. Uitlezen en programmeren via USB is handig voor stand alone gebruik. De ethernetaansluiting maakt het mogelijk de datalogger via ethernet te voeden (POE) en uit te lezen. Hierdoor is het eenvoudig om diverse ruimtes binnen het bedrijfsnetwerk te monitoren.

Alarmfunctie
De locale alarmfunctie bij een grenswaardenoverschrijding waarschuwt bij bijvoorbeeld een te hoge concentratie CO2 of een te hoge luchtvochtigheid. De software voor de OPUS20-dataloggers is gratis via internet te downloaden. De nieuwe dataloggers zijn bovendien opvallend scherp geprijsd. Op de website van HITMA Instrumentatie zijn de technische specificaties en prijsinformatie terug te vinden.

Lees meer icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:Nieuwe Lufft-dataloggers met USB- en ethernetaansluiting

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer