Nieuwe lijn draadloze dataloggers van JRI

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe lijn draadloze dataloggers van JRI
Article image of: Nieuwe lijn draadloze dataloggers van JRI

HITMA Instrumentatie brengt van fabrikant JRI een eenvoudige en betrouwbare oplossing op de markt voor het controleren en registreren van temperatuur, relatieve luchtvochtigheid en analoge signalen. Het systeem kan meten, gegevens opslaan, draadloos communiceren, gegevens archiveren en alarmen (real time) genereren. Deze volledig draadloze SPYRF-dataloggers kunnen gemakkelijk worden verplaatst en worden uitgelezen op afstand. De dataloggers zijn geheel te installeren naar klantspecificatie. De Spy-loggers zijn waterdicht, robuust en eenvoudig schoon te maken. Ze werken minstens 2 jaar op een batterij en er is geen externe voedingsspanning nodig.

De SPYRF-satellietdataloggers zenden op gezette tijden data via een modem naar een server-PC. Het loggen kan handmatig of automatisch worden gestart. De communicatie tussen de satelliet en het modem verloopt via een 868Mhz-radiofrequentie ISM (Industrial Scientific Medical). De gegevens kunnen worden uitgelezen vanaf iedere willekeurige PC. Met de bijgeleverde Sirius-netwerksoftware worden de meetwaarden geanalyseerd.

De Spy-dataloggers zijn direct klaar voor gebruik. Voor installatie is geen bekabeling nodig. De JRI-loggers worden veel toegepast in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie, transport- en opslagsector, gebouwbeheer, supermarkten en de tuinbouw. Ze voldoen aan de FDA en zijn ideaal voor HACCP-toepassingen. De maximale afstand tussen een SPY-logger en het modem is 3 kilometer in het vrije veld. Door gebruik te maken van repeaters is de afstand te verlengen en kunnen eventuele opstakels worden omzeild.

Geschreven door

Logo van:Nieuwe lijn draadloze dataloggers van JRI

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer