Nieuwe brochure voor de Bulkslide flowmeter

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe brochure voor de Bulkslide flowmeter

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. komt met een nieuwe brochure voor de Bulkslide, een flowmeter voor vaste stoffen. In de brochure wordt een mooi overzicht gegeven van de toepassingsmogelijkheden.

Bij de Bulkslide wordt een bulkstroom wordt in verticale richting over een gebogen glijgoot geleid. Het ontwerp is zodanig dat de snelheid van het product altijd hetzelfde is. Op het moment dat het product over de gebogen goot loopt is er sprake van een middelpuntzoekende kracht. Deze geeft op zijn beurt een reactiekracht die wordt gemeten in de loadcell. Deze kracht is recht evenredig met de capaciteit en wordt nauwkeurig berekent in de weegprocessor naar kg/uur of ton/uur.

Toepassing en voordelen

* Een voorwaarde voor een goede werking van de Bulkslide is dat het product goedlopend en niet aanklevend is.
* De voordelen van de Bulkslide zijn onder andere stofdichte behuizing, weinig onderhoud en een hoge nauwkeurigheid.

Leveringsprogramma Rice Lake

Het leveringsprogramma van Rice Lake bestaat verder o.a. uit de Master bandwegers, weeg/doseerbanden, schroefweegsystemen, valplaat meetsystemen, Loss-in-Weight-systemen, doorstroomwegers, silo- en bunkerwegingen en batchwegers. Daarnaast is er een uitgebreid leveringsprogramma van Rice Lake weegplateaus, loadcells, indicatoren.

Geschreven door

Logo van:Nieuwe brochure voor de Bulkslide flowmeter

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer