Nieuwe brochure van Lödige over reactoren en drogers

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe brochure van Lödige over reactoren en drogers

Ons moderne leven zou onvoorstelbaar zijn zonder de producten van de chemische industrie, en als pionier in de thermische behandeling van bulkgoederen levert Lödige al decennia lang oplossingen voor deze industrie.
De procesoplossingen van Lödige zijn perfect afgestemd op de specifieke producten die geproduceerd moeten worden en hun productreologie. Met machines van de juiste omvang, opgebouwd uit de juiste materialen en aangepast aan de behoefte van de eindklant helpt Lödige Process Technology haar klanten in de chemische industrie om hun onmisbare producten zo kosteneffectief mogelijk te produceren.
Door hun veelzijdigheid kunnen met de Druvatherm® Reactoren en Drogers complete procesketen in één unit worden gerealiseerd. Complexe processtappen zoals mengen, vloeistoftoevoeging, verwarmen, verdampen, reageren, drogen, koelen, granuleren en coaten kunnen in één machine worden uitgevoerd.
Bijvoorbeeld: vloeibare reactanten worden eerst gemengd en vervolgens door het inbrengen van additieven tot reactie gebracht. De daaropvolgende processtappen: verdampingskristallisatie, drogen, afkoelen en granuleren leveren het vaste eindproduct op.
Deze processtappen worden uitgevoerd zonder tussentijdse opslag, transport of reiniging.
Alle voordelen en mogelijkheden van deze Lödige Druvatherm® reactoren en andere granulatoren en drogers zijn samengebracht in een nieuwe Lödige brochure “Systeemoplossingen voor de chemische industrie”. Bekijk dit interessante naslagwerk via de link en neem contact op met Eskens Process Solutions voor meer gedetailleerde informatie.

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwe brochure van Lödige over reactoren en drogers

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer