Nieuwe bedrijfsfilm VDL Groep

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe bedrijfsfilm VDL Groep
Article image of: Nieuwe bedrijfsfilm VDL Groep

Laat u op creatieve wijze informeren en inspireren over de mogelijkheden binnen de VDL Groep middels de nieuwe korte bedrijfsfilm.
VDL Groep, met het hoofdkantoor in Eindhoven, is een internationale industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten en de assemblage van personenauto`s. Sinds de oprichting in 1953 is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een onderneming met 82 werkmaatschappijen, verspreid over 18 landen en met ruim 8.800 medewerkers. De VDL Groep is een bundeling van flexibele, zelfstandige bedrijven met elk hun eigen specialisme.

Vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven begeleidt VDL Groep haar werkmaatschappijen die zelfstandig functioneren en resultaatverantwoordelijk zijn. Deze unieke structuur van kleine bedrijven zorgt ervoor dat de bedrijven tezamen, ieder vanuit hun eigen specialismen, een sterk team vormen. Een team dat continuïteit en flexibiliteit biedt.

Op het terrein van toeleveringen is VDL toonaangevend in metaalbewerking, mechatronische systemen en modulebouw, kunststofverwerking en oppervlaktebehandeling. Onder de divisie autoassemblage valt het produceren van personenauto’s voor derden. De busdivisie bestaat uit chassis & chassis modules, touringcars, openbaarvervoer bussen, mini- & midibussen, speciale voertuigen en gebruikte bussen. De divisie eindproducten is veelomvattend: veersystemen voor de automotive industrie, warmte-, koel- en luchttechnische installaties, productie-automatiseringssystemen, installaties voor de olie-, gas- en petrochemische industrie, systemen voor de agrarische sector, zonnebanken, dakkoffers, containerhandlingsystemen, sigaren- en verpakkingsmachines, componenten voor bulkhandling en afzuiginstallaties en systemen voor explosie- en brandbeveiliging.

VDL Industrial Products
Contactpersoon: Rob Smulders
email: hieronder
Tel. 040-292 55 80

geschreven door

Logo van:Nieuwe bedrijfsfilm VDL Groep

VDL Industrial Products b.v.

VDL Industrial Products is actief op het gebied van verkoop en service van componenten voor afzuiginstallaties en stortgoedbehandeling zoals modulaire buissystemen, roterende sluizen, ventilatoren, cyclonen, wissel- en vlinderkleppen en triltransporteurs.... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer