Nieuwe agent voor TBMA in Italië

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe agent voor TBMA in Italië
Article image of: Nieuwe agent voor TBMA in Italië

Onlangs zijn TBMA Europe BV en Erigo tot een overeenkomst gekomen voor de vertegenwoordiging van TBMA op de Italiaanse markt. Paolo Chechi heeft Erigo in 2000 opgericht en is sindsdien gespecialiseerd in explosiebeveiliging in de procesindustrie. Later heeft Erigo zijn portfolio uitgebreid met doseersluizen en HRD-systemen.

Bart Houben, Managing Director van TBMA Europe: “We willen onze aanwezigheid op de Italiaanse markt uitbreiden. We doen al geruime tijd zaken met Erigo en we zijn ervan overtuigd dat zij de juiste partner zijn om dit te bereiken. ”

“We zijn erg enthousiast over de nauwere samenwerking met TBMA, vooral na de recente introductie van de nieuwe plugwissels. We kunnen OEM`s en eindgebruikers op veel manieren ondersteunen, van risicoanalyse tot installatie en service van (kleine) systemen. Onze klanten bevinden zich in de voedingsmiddelen-, diervoeder-, chemische, kunststoffen-, farma-, hout- en ruimtevaartindustrie. Met de nieuwe wisselkleppen kunnen we ze een compleet assortiment componenten aanbieden voor het transport van stortgoederen”, zegt Paolo Chechi.

Website Erigo icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwe agent voor TBMA in Italië

TBMA Europe BV | TBMA België BV

Solutions beyond Bulk Handling TBMA heeft meer dan een halve eeuw ervaring in stortgoedtechniek en procesengineering. Onze componenten en systemen voor de verwerking van droge, vaste stoffen zijn in procesinstallaties over de hele wereld... Lees meer