Nieuw van JACOB: blauwe siliconen pakkingring

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuw van JACOB: blauwe siliconen pakkingring

Jacob Söhne, de Nr. 1 in modulaire buissystemen in Europa, brengt exclusief een noviteit op de markt in de vorm van een pakkingring uit materiaal wat door metaaldetectoren detecteerbaar is.
Dit biedt opmerkelijke voordelen bij de opsporing en verwijdering van pakkingringen of delen daarvan die bijvoorbeeld na de montage ongewenst in uw productieproces belanden.

Deze siliconen pakkingring heeft een opmerkelijke blauwe kleur, is EG 1935/2004 en tevens FDA conform en bovendien ook nog optisch traceerbaar. Verder is deze pakkingring gevulcaniseerd, en daardoor sterker, beter chemisch resistent en temperatuurbestendiger dan gelijmde pakkingen.

Met deze nieuwe blauwe pakkingring voegt JACOB weer een opmerkelijk product toe aan de recent geïntroduceerde “ JACOB Food Grade®” lijn, die meer dan 3000 componenten omvat die zowel voldoen aan de EG1935/2004 verordening, én de Amerikaanse FDA levensmiddelenrichtlijn.
Met het gebruik van originele JACOB producten loopt uw proces dus duidelijk geen “blauwtje”.
Verkrijgbaar voor wanddikten van 1 tot 3mm, voor buisdiameters van Ø60mm t/m Ø400mm.

Voor meer informatie, een prijsopgave of bestelling neemt u contact op met VDL via JACOB’s exclusieve vertegenwoordiging voor de Benelux.

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuw van JACOB: blauwe siliconen pakkingring

VDL Industrial Products b.v.

VDL Industrial Products is actief op het gebied van verkoop en service van componenten voor afzuiginstallaties en stortgoedbehandeling zoals modulaire buissystemen, roterende sluizen, ventilatoren, cyclonen, wissel- en vlinderkleppen en triltransporteurs.... Lees meer