Nieuw Pall SRT non bypass filterhuis

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuw Pall SRT non bypass filterhuis

HITMA Filtratie B.V. introduceert de Pall SRT Dirt-Fuse® type UH311 filterhuizen voor toepassingen tot 700 L/min @ 420 bar. De UH311 is het eerste filterhuis uit een brede range non bypass filterhuizen en vormt een uitbreiding op de huidige lijn Pall Ultipleat SRT-producten voor hydrauliek- en smeerolieapplicaties. De SRT hoge druk filterelementen zijn ontworpen om kritische systeemcomponenten te beschermen, zoals servo- of proportionaal kleppen. Ze hebben de kenmerken van de “fan pleat geometrie”. De stromingsrichting van de te filtreren olie is van buiten naar binnen. De nieuwe Dirt-Fuse UE311-filterlijn maakt gebruik van hetzelfde filtermedium als de Pall Ultipleat SRT-serie en heeft dezelfde antistatische eigenschappen. die de olie en het systeem beschermen. Hiermee onderscheiden de SRT Dirt-Fuse elementen zich van ander filtermateriaal.

De SRT Dirt-Fuse lijn is in twee filterfijnheden verkrijgbaar. De filterhuizen zijn uitgerust met UE311-filterelementen. Er zijn drie lengtes beschikbaar. Verder bezitten deze elementen een lage, schone verschildrukwaarde. Het Dirt-Fuse element is bestand tegen een hoge verschildruk tot maar liefst 210 bar, zonder te beschadigen of te imploderen. De kern en eindkappen zijn vervaardigd van aluminium, waardoor de elementen veel lichter zijn dan andere filterelementen. De UE311-elementen kunnen eenvoudig uit het filterhuis worden verwijderd door aan de hendel op de eindkap van het element te trekken.

Geschreven door

Logo van:Nieuw Pall SRT non bypass filterhuis

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer