NEN Connect Machinerichtlijn

icon.highlightedarticle.dark Regelgeving
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Elke machine die binnen de Europese Unie op de markt wordt gebracht of gebruikt, moet voldoen aan de veiligheids- en gezondheidseisen uit de Machinerichtlijn. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

NEN biedt u de oplossing
Met normen weet u hoe u aan die eisen kan voldoen. Nu heeft u met NEN Connect Machinerichtlijn de belangrijkste normen die onder de Machinerichtlijn 2006/42/EG vallen, altijd en overal online bij de hand.

Met NEN Connect Machinerichtlijn staan de Machinerichtlijn en de aangewezen normen online. NEN zorgt ervoor dat de documenten continue up-to-date zijn. Zo heeft u de zekerheid dat u altijd met de actuele normen en regelgeving werkt. U hoeft dus niet zelf steeds te achterhalen of u wel met de goede versie werkt.

Kortom, NEN Connect Machinerichtlijn is uw betrouwbare online bron voor alle documenten rondom machineveiligheid. Wel zo handig bij het ontwerpen, produceren, keuren en onderhouden van machines. U heeft toegang tot NEN Connect Machinerichtlijn vanaf € 899,- p.j. (excl. btw en onder voorbehoud).

Overigens kunt u ook gemakkelijk de belangrijkste normen volledig uitprinten, mocht het toch ook op papier willen hebben.

De voordelen op een rijtje
* Zekerheid van actuele normen die onder de Machinerichtlijn vallen
* Belangrijkste Machinerichtlijnnormen volledig beschikbaar (incl. printmogelijkheid)
* Van ruim 1000 normen krijgt u een update als ze gewijzigd
* Actuele Nederlandse wetgeving
* Geavanceerde zoekfunctie
I
nhoud collectie NEN Connect Machinerichtlijn
Met NEN Connect Machinerichtlijn heeft u van een flink aantal normen altijd de meest actuele versie volledig online tot uw beschikking. Deze zijn uiteraard ook te printen. Bekijk de collectie.

Profiteer nu
Stap nu in: ontvang de eerste 3 maanden gratis toegang.
Deze actie is geldig tot 31 december 2011.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark