Multi-inzetbare TOSA palletwikkelaar voor Petronas

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
42 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Multi-inzetbare TOSA palletwikkelaar voor Petronas

Een oude wikkelaar vormde de bottleneck in een fabriek van gas- en oliebedrijf Petronas. Wij zorgden voor een volautomatische oplossing met een TOSA-palletwikkelaar die elke lading en elk pallettype aankan.(Europallets, CP9 Pallets, IBC Pallets en vierkante pallets van 2000 mm op 2000 mm)

We plaatsten een TOSA-palletwikkelaar 123 met topveldispenser 475. Een automatische foliewissel zorgt dat de machine nooit stilvalt. We integreerden het bestaande camerasysteem op die manier dat de pallets van het juiste label voorzien werden, zonder dat dit het wikkelproces vertraagde.

Alle verschillende ladingen lopen probleemloos over dezelfde lijn, worden op de juiste pallet gestapeld en vervolgens stofdicht omwikkeld door onze wikkelaar. De TOSA-wikkelaar 123 verpakt 68 pallets per uur en schakelt moeiteloos tussen pallets met een minimale hoogte van 730 mm en een maximale hoogte van 1400 mm.

Bekijk meer van Petronas icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Multi-inzetbare TOSA palletwikkelaar voor Petronas

Ausloos Verpakkingstechniek bvba

Ausloos Verpakkingstechniek levert verpakkingsmachines voor het afwegen en verpakken van poeders en granulaten in zakken, palletiseren en pallethandling. Afzakinstallaties voor openmond- en ventielzakken, FFS installaties voor vlakfolie en buisfolie. Palletiseermachines... Lees meer