Müller DrumTec: opslag- en transportoplossingen in roestvrij staal

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
44 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Müller DrumTec: opslag- en transportoplossingen in roestvrij staal

Müller DrumTec is een Duitse fabrikant uit Rheinfelden, gespecialiseerd in de productie van opslag-, transport- en procescontainers van roestvrij staal. Het bedrijf produceert al zijn containers in eigen huis, en combineert daarbij de voordelen van geautomatiseerde serieproductie en het traditionele vakmanschap.
De kwaliteitsnormen liggen enorm hoog, waardoor Müller DrumTec al vele decennia een betrouwbare partner is voor bedrijven in de farmaceutische industrie. De Müller potten (vanaf 0,5 liter) en vaten (tot 400 liter) worden daar zowel in de laboratoria als in de clean rooms gebruikt voor de opslag of het transporteren van fijne poeders. De gepolijste en de naadloze afwerking zorgt ervoor dat deze producten zeer nauwkeurig gereinigd kunnen worden en voldoen aan de hoogste hygiënenormen.

Door de combinatie van verschillende soorten deksels, wanden en bodems beschikt Müller DrumTec over een zeer breed portfolio. Vaten met losse deksels en dichte kopvaten, vlakke wanden of wanden met rolringen, enkel- en dubbelwandige vaten, die afhankelijk van de specifieke toepassingen voor verwarming of koeling kunnen worden gebruikt, vaten met een vlakke bodem of stapelbaar, Müller DrumTec heeft het allemaal in haar standaard assortiment.

Deze gestandaardiseerde producten kunnen bovendien voor de klant gepersonaliseerd worden door het aanbrengen van label-houders, handvaten, aansluitingen voor leidingen of gelaserde inscripties.
Müller produceert ook klant-specifieke vaten voor klanten uit de chemische of voedingsindustrie. De ontwerpen worden dan samen met de klant gemaakt en besproken zodat het uiteindelijke product de ideale oplossing biedt voor probleem van de klant.

Naast deze RVS-vaten maakt Müller DrumTec ook de bijpassende trechters en vlinderkleppen zodat ze de klanten een kant-en-klare oplossing kunnen bieden.
Eskens Benelux verdeelt de Müller producten al vele jaren en vormt daarbij de verbindende schakel tussen de Duite Fabrikant en de lokale klanten in België en Luxemburg. Voor meer info contact met ons opnemen.

Geschreven door

Logo van:Müller DrumTec: opslag- en transportoplossingen in roestvrij staal

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer