Müller AG Processing: Een nieuw bedrijf met veel ervaring

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Müller AG Processing: Een nieuw bedrijf met veel ervaring

De Müller Groep fuseert de activiteiten van de bedrijven Müller GmbH, Müller AG Cleaning Solutions en Müller AG Intralogistiek tot het nieuwe Müller AG Processing met een hoofdkantoor in Münchenstein. (Zwitserland).

Eskens Benelux wordt uw lokale partner van dit nieuwe bedrijf voor de Benelux-markt.

Eén van de producten die Müller GmbH de afgelopen jaren succesvol heeft ontwikkeld, zijn de Müller hefkolommen voor een kosteneffectieve, veilige en ergonomische belading van tabletpersen, vulmachines voor capsules, blistermachines en zeefmachines.De slanke en stabiele mast zorgt voor goed zicht op de container.
De gemotoriseerde versies zijn uitgerust met geluidsarme elektrische aandrijfmotoren en kunnen naast de hefbeweging ook zwenk-, omkeer- en grijpbewegingen uitvoeren. Voor elke toepassing en elke containervorm (vaten, ronde en vierkante containers, Big Bags) zijn geschikte grijpers beschikbaar.
De Müller hefkolommen kunnen worden gemaakt in een project specifieke configuratie en zijn beschikbaar van een volledig handmatige bediening tot een volledig PLC-gebaseerde automatisering. Geïntegreerde veiligheidssystemen zorgen voor een hoge procesveiligheid en we kunnen u een nauwkeurige herhaalbaarheid garanderen voor alle geprogrammeerde hef-, zwenk-, omkeer- en grijppositie.

Geschreven door

Logo van:Müller AG Processing: Een nieuw bedrijf met veel ervaring

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer