MID Certificering voor de Flintec

icon.highlightedarticle.dark Regelgeving
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: MID Certificering voor de Flintec

De Flintec FT-13 is een precieze en veelzijdige weegindicator voor verschillende weeg-technische toepassingen. Deze weegprocessor heeft standaard voorgeprogrammeerde doseerroutines, voor bulkgoederen, vloeistoffen of gassen. Door het instellen van parameters zijn bijna alle denkbare afvul- en doseerprocessen in te stellen, programmeren is niet nodig. Met de standaard 4x digitale ingangen en 8x digitale uitgangen wordt het doseerproces gestuurd.

Met het verkrijgen van het “Certificate of EU Type Examination” kunnen ook ijkwaardige afvulprocessen aangestuurd worden. Hiermee wordt aan de hoogste Europese eisen voldaan.

Met zijn veelvoud aan optionele interfaces biedt hij een uitzonderlijke basis voor de bouw van weeg- en besturingsystemen.
De FT-13 biedt;
• 7 voorgeprogrammeerde vul- en doseerprogramma’s, vb. voor het vullen van big bags, loss in weight, vaten afvullen.
• Weegfuncties met MID certificering tot 10.000 delen
• Zeer hoge interne resolutie, met meetwaardes overdracht tot 400 per seconde
• Real time klok
• Numerieke toetsen waarmee het instellen vereenvoudigd wordt.
• Uitrustbaar met onder andere Ethernet en Profi-bus communicatiepoorten.

Geschreven door

Veeken Weegoplossingen B.V.

Veeken Weegoplossingen B.V. Veeken Weegoplossingen is gespecialiseerd in het vinden van dé oplossing die bij uw gewichts- of krachtmeting hoort. Wij maken besturingskasten voor onder andere menginstallaties, doseerinstallaties en afvulinstallaties. Deze besturing maken... Lees meer