Master Engineering behaalt VCA* certificaat

icon.highlightedarticle.dark Regelgeving
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Master Engineering behaalt VCA* certificaat

Master Engineering b.v., gevestigd in Heteren, heeft onlangs het VCA* veiligheidscertificaat behaald. Het veiligheidsmanagementsysteem is van toepassing op:

“ het inbedrijfstellen van weeginstallaties en meetsystemen voor de procesindustrie alsook het uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen”.

Master Engineering verricht service op haar eigen weeg- en meetsystemen, en op de meeste andere merken weegsystemen, zoals bandwegers, bunkerwegingen en weegplateaus.

Het leveringsprogramma bestaat verder uit de Master Bandwegers, Schroefweeg-systemen, Valplaat meetsystemen, Silo- en Bunkerwegingen, Batchwegers, Vochtmeetsystemen, Flowmeting voor pneumatisch transport, Flow-no-Flow signalering, Metaaldetectie, Hawk Niveaumeetsystemen en Sick Maihak Volumemeetsystemen voor transportbanden!

Geschreven door

Logo van:Master Engineering behaalt VCA* certificaat

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer