Machevo Connect 2023

icon.highlightedarticle.dark Beursorganisatie
192 bekeken 12 oktober 2023
Machevo Connect 2023
Machevo Connect 2023 | Foto: Machevo
Article image of: Machevo Connect 2023
Marcel de Boer, Financieel directeur bij Hoppenbrouwers Techniek | Foto: Machevo
Article image of: Machevo Connect 2023
Gina Doekhie, cybercrime specialist voor de Nederlandse Politie bij het Cybercrime Team van de eenheid Den Haag | Foto: Machevo

Op 28 november is Machevo Connect 2023 op Brainport Industry Campus, Eindhoven. Het evenement is gericht op innovatie, digitale veiligheid, en netwerken.

Op dinsdag 28 november heten we u van harte welkom op Brainport Industry Campus in Eindhoven, voor een dag vol inspiratie, kennisuitwisseling en bewustwording! Machevo Connect 2023 staat deze editie volledig in het teken van innovatie en digitale veiligheid en weerbaarheid.

Cybersecurity

Twee vooraanstaande sprekers nemen u mee in de complexe wereld van cybersecurity en de impact ervan op onze industrie. Vervolgens staat er een indrukwekkende rondleiding door de Fabriek van de Toekomst op het programma. We sluiten zoals gewoonlijk af met een sfeervolle connect-borrel en walking dinner.

Voorafgaand aan Machevo Connect vindt om 13.00 uur de algemene ledenvergadering plaats, deze vergadering is alleen toegankelijk voor leden.

Marcel de Boer, Financieel directeur bij Hoppenbrouwers Techniek
Twee jaar geleden werd Hoppenbrouwers opgeschrikt door een geraffineerde cyberaanval. In plaats van deze crisis in stilte af te handelen, kozen zij ervoor om openlijk met de buitenwereld te communiceren over deze aanval.

De hack maakte onderdeel uit van een wereldwijde aanval via het Amerikaanse softwareprogramma Kaseya. Door de aanpak van de daders (Russische organisatie REvil) op wereldwijde schaal, had Hoppenbrouwers deze aanval niet kunnen voorkomen. Maar door een uitstekende informatiebeveiliging en de grote inzet van bijna 200 medewerkers met en zonder ICT-kennis, kreeg Hoppenbrouwers de crisis in een weekend onder controle en wist het de schade tot een minimum te beperken.

Hoppenbrouwers is lid van Machevo en vindt het belangrijk om deze ervaring met u te delen en de branche bewust te maken van de toenemende dreiging van cyberaanvallen.

Gina Doekhie, cybercrime specialist
Gina studeerde af met een dubbele master aan de Universiteit van Amsterdam: Artificial Intelligence & Forensic Science. Reeds enkele jaren is zij werkzaam als cybercrime specialist voor de Nederlandse Politie bij het Cybercrime Team van de eenheid Den Haag.

Daarnaast is Gina ook gerechtelijk deskundige in zowel strafrecht als civiel recht. De missie van Gina is om de onlinewereld veiliger te maken door bewustwording voor cybercriminaliteit bij mensen te vergroten en kennis te delen over hoe je jezelf kunt beschermen tegen digitale criminaliteit.

U kunt haar alles vragen over digitale veiligheid en weerbaarheid, cybercrime, cybersecurity, digitaal forensisch onderzoek en Artificial Intelligence, dus brand gerust los!

Fabriek van de toekomst
In de ‘Fabriek van de Toekomst’ wordt in 8 strategische projecten & fieldlabs gewerkt aan innovaties. Door samen sneller en slimmer producten en productieprocessen te realiseren en (innovatie) faciliteiten te delen, ontstaat er een lager kostenniveau, een hogere kwaliteit van het product en bovenal een snellere time-to-market.

Bij het innovatieprogramma zijn in totaal zo’n 125 bedrijven en kennisinstellingen aangesloten. In twee groepen gaan we een tour maken door deze ruimtes.

Kortom, mis deze unieke kans niet om uw kennis te vergroten, waardevolle contacten te leggen en uzelf en uw bedrijf te wapenen tegen de groeiende dreiging van cyberaanvallen.

Praktische informatie
Programma
13.45 uur Ontvangst in BIC café
14.00 uur Aanvang programma Machevo Connect
17.15 uur Aanvang netwerkborrel met walking dinner
19.00 uur Einde programma

Locatie
Brainport Industries Campus
De Brainport Industries Campus (BIC) is gevestigd in Eindhoven en staat bekend als een high-tech en innovatieve campus waar bedrijven samenwerken aan geavanceerde productieoplossingen.

Adres:
BIC 1
5657 BX Eindhoven
Website: brainportindustriescampus.com
Parkeren: € 8,-

Vergroot uw netwerk
Machevo Connect draait natuurlijk ook om netwerken. Dat doen we niet alleen met bestaande relaties, we willen natuurlijk ook nieuwe bedrijven leren kennen. Daarom zijn deze editie ook leden van FHI, DSIV, NWGD, GMV, FEDA en DMFI welkom om kosteloos deel te nemen.

Deelname is kosteloos, maar aanmelden noodzakelijk
Deelname is voor leden en relaties van de Machevo & Bulk Vereniging kosteloos, maar aanmelden is in verband met de organisatie van zo’n groots evenement noodzakelijk.

Let op: Kosteloos afmelden is mogelijk per e-mail tot uiterlijk 48 uur voor aanvang. Wanneer u zich later (of helemaal niet) afmeldt, wordt €125,- in rekening gebracht voor de gemaakte organisatie- en cateringkosten.

Klik hier voor aanmelden Machevo Connect 2023 icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Machevo Connect 2023

Machevo & Bulk vereniging

De Machevo & Bulk Vereniging is al meer dan 55 jaar hèt netwerk voor de procesindustrie. De branchevereniging voor producenten, leveranciers en exposanten van procesinstallaties, procesengineering, procesautomatisering en procesapparatuur in... Lees meer