Leverancier in het vizier: Klinkenberg

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Leverancier in het vizier: Klinkenberg
Article image of: Leverancier in het vizier: Klinkenberg

Klinkenberg Zaanstad doet het allemaal zelf: verkopen, engineeren, bouwen en testen en ten slotte het inbedrijf stellen en onderhouden van schroeftransporteurs. Eén van de twee directeur-eigenaren, Mario de Graaff: In ruim honderd jaar is véél kennis opgebouwd die we aanwenden om ook lastige producten in uiteenlopende situaties te transporteren.

Het bedrijf Klinkenberg Zaanstad is opgericht in 1885 als familiebedrijf. Na enkele decennia werd het bedrijf verkocht en sinds 2005 is het in handen van het toenmalige personeel. Algemeen directeur Mario de Graaff: “In 2005 heb ik samen met nog twee werknemers het bedrijf overgenomen. Eén houdt zich bezig met de orderintake en het aansturen van de fabriek, de ander leidt de engineering terwijl ik de functie van algemeen directeur vervul.

Lees het hele artikel onder de externe link

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Leverancier in het vizier: Klinkenberg

Klinkenberg Zaanstad

Klinkenberg Zaanstad gevestigd in Krommenie, is specialist in intern transport en bulkhandling door middel van schroeftransporteurs. Wij ontwerpen, fabriceren en leveren een uitgebreid programma van schroeftransporteurs voor diverse produkten, uitdraagbodems... Lees meer