J-Tec Material Handling behaalt ISO 9001 certificaat

icon.highlightedarticle.dark Regelgeving
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: J-Tec Material Handling behaalt ISO 9001 certificaat

J-Tec Material Handling biedt proces oplossingen aan verschillende leiders in zowel de chemische als de voedingsindustrie. Hun hoofddoel is het creëren van toegevoegde waarde aan hun klanten in hun vooraf opgestelde niche markten in de proces industrie.

Dankzij een feilloze organisatorische structuur en een uiterst kwaliteitsvolle service heeft J-Tec de afgelopen jaren een substantiële internationale groei gekend. Als een verbintenis met oog op verdere continue verbetering en als organisatorische waarborg tegenover hun klanten ging J-Tec voluit voor het implementeren van een gecertificeerd kwaliteitsmerk.

En ook nu maakten hun werknemers het verschil. Ze slaagde erin een ISO 9001 certificaat te behalen wat de professionaliteit, de duurzaamheid en de organisatorische vaardigheden van hun onderneming bevestigt en ze in staat stellen een nog betere kwaliteit te bieden aan hun klanten.

Hun ISO 9001 certificaat heeft betrekking tot: Verkoop, Ontwerp, levering, Constructie en inbedrijfsname van complete proces systemen voor de behandeling van poeders, granulaten en vloeistoffen.

J-Tec haar certificaat nummer: BE009076-1

Geschreven door

J-Tec Material Handling

J-Tec ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt systemen voor de behandeling van poeders, granulaten en vloeistoffen. Wij bouwen complete turn-key installaties, vernieuwen en/of automatiseren bestaande installaties en leveren individuele componenten, en... Lees meer