Inventech Benelux trots op behaalde VCA* certificering

icon.highlightedarticle.dark Regelgeving
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Inventech Benelux trots op behaalde VCA* certificering

Met trots informeren wij u dat onze service afdeling sinds juni 2014 VCA* gecertificeerd is. De medewerkers van Inventech Benelux hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om samen deze stap vooruit te maken.

De reeds VCA gediplomeerde service-engineers van Inventech Benelux werken in uiteenlopende productieomgevingen waar veiligheid uitermate belangrijk is. Van onderhoud aan zuurstofanalysers in een explosiegevaarlijke omgeving tot installatie van een vochtanalyser in de farmaceutische industrie, onze service-engineers voelen zich thuis in iedere productieomgeving. De VCA certificering wordt steeds vaker verplicht gesteld op dergelijke productielocaties.

VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee we objectief en structureel worden getoetst op veiligheid, gezondheid en milieu. Het ontvangst van het VCA*2008 / 5.1 certificaat bevestigt dat wij voldoen aan de gestelde eisen omtrent het in bedrijfstellen van apparatuur en het uitvoeren van reparaties, kalibraties en preventief onderhoud.

Geschreven door

Inventech Benelux BV

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiënt en duurzaam te optimaliseren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak... Lees meer