IE3-Norm voortaan ook voor VDL roterende sluizen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: IE3-Norm voortaan ook voor VDL roterende sluizen
Article image of: IE3-Norm voortaan ook voor VDL roterende sluizen

De eerder geïntroduceerde HT450 en MD sluizen zijn inmiddels hoog gewaardeerde sluizen binnen ons bestaande HT programma.

Wij bieden diverse motorisaties aan op deze types, waaronder ook motoren met een vermogen hoger dan 0.75 kW. Deze werden tot op heden volgens de IE-2 norm geleverd.
Vanaf 1 januari 2017 is er in de Europese unie een nieuwe verordening van kracht. Elektrische motoren van 0.75 tot 375 kW dienen te voldoen aan efficiëntieklasse IE3.

Deze energiebesparingsklasse was al langer verplicht voor zeer grote motoren. De uitbreiding naar kleinere motoren is gebaseerd op EU verordening 640/2009, waardoor deze nu ook moeten voldoen aan de EcoDesign richtlijn 2009/125/EU.

Voor u als klant bieden deze aandrijvingen het voordeel van een lager energieverbruik en dus hogere efficiëntie. VDL Industrial Products levert vanaf heden in voorkomende gevallen uiteraard motoren volgens de nieuwe IE3 norm, waarvan de prijs op aanvraag is. Door de levering van deze aandrijvingen op onze producten willen wij dat uw installatie blijft voldoen aan de nieuwste eisen, en dus is voorbereid op de toekomst.

Bij onze standaardsluizen HT250/350 en HT250S/350S en ook bij MD en HT450 sluizen met een motorisatie < 0.75 kW blijft de situatie en de normering van de motoren onveranderd.

geschreven door

Logo van:IE3-Norm voortaan ook voor VDL roterende sluizen

VDL Industrial Products b.v.

VDL Industrial Products is actief op het gebied van verkoop en service van componenten voor afzuiginstallaties en stortgoedbehandeling zoals modulaire buissystemen, roterende sluizen, ventilatoren, cyclonen, wissel- en vlinderkleppen en triltransporteurs.... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer