HITMA Process start de Breekplatenspecialist

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: HITMA Process start de Breekplatenspecialist
Article image of: HITMA Process start de Breekplatenspecialist

Onder de naam “de Breekplatenspecialist” heeft HITMA Process de activiteiten met betrekking tot breekplaten uitgebreid. Het bedrijf is niet langer merkgebonden en levert een breed scala aan breekplaten voor diverse toepassingen en industrieën.
De klant krijgt onafhankelijk advies over de meest geschikte breekplaten voor industriële toepassingen (ook sanitair). Het assortiment bestaat naast breekplaten uit breekplaathouders en breekdetectie/sensoren. Ook maatwerk en breekplaten voor OEM-toepassingen behoren tot de mogelijkheden. De HITMA-servicedienst voert, desgewenst de technische ondersteuning op locatie uit.

Informatieve website
Als aanvulling op het brede assortiment, heeft HITMA Process een speciale website ontwikkeld. Via BreekplatenSpecialist.nl komt men alles te weten over het selecteren en veilig toepassen van breekplaten in uiteenlopende industriële processen. Een team specialisten staat klaar om vragen te beantwoorden en men kan via de site prijsinformatie aanvragen. Daarnaast biedt de website nieuwsberichten. Via social media (LinkedIn, Twitter, Facebook en Youtube) kan nieuws worden gedeeld en komt men eenvoudig in contact met vakgenoten en specialisten. Zo blijven geïnteresseerden op de hoogte van onderwerpen die voor hen van belang zijn.

Processen onder druk
Drukbeveiliging is essentieel in processen waar drukken voorkomen. Breekplaten zijn hierbij onmisbaar. Ze vormen een extra bescherming bij het gebruik van veiligheidskleppen. Soms zijn ze zelfs een geschikt alternatief voor afsluiters.

geschreven door

Logo van:HITMA Process start de Breekplatenspecialist

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer