HITMA Process met Invensys (Foxboro) aanwezig bij Flow, Analyse & Control

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: HITMA Process met Invensys (Foxboro) aanwezig bij Flow, Analyse & Control
Article image of: HITMA Process met Invensys (Foxboro) aanwezig bij Flow, Analyse & Control

HITMA Process is samen met partner Invensys (Foxboro) aanwezig bij de Flow, Analyse & Control show (Evenementenhal Gorinchem, 11 en 12 juni 2013). Deze 2 dagen krijgen bezoekers door een gevarieerd lezingenprogramma met actuele thema`s en een marktplaats met een keur aan (veld)instrumenten een goede indruk van hoe vandaag de dag liquid- en gasflows kwalitatief en kwantitatief gemeten en geregeld worden. Het evenement richt zich op specialisten die op de hoogte willen blijven van de nieuwste technologieën en snufjes, maar ook voor de bezoeker met minder of geen achtergrond is er een interessant programma.

Lezingen
Specialisten van Invensys verzorgen tijdens de Flow, Analyse & Control show lezingen.

Lezing 1: Obstructieloze inline geleidbaarheidsmeting en kalibratiemanagement
Spreker: Gerrit Bruntink (Nederlandstalig)
Zou u ook graag eenvoudig, inline, uw geleidbaarheidsmeting willen kalibreren? In deze presentatie worden kort de werkingsprincipes van conductieve en inductieve geleidbaarheidsmetingen toegelicht. In CIP-installaties worden veel geleidbaarheidsmetingen toegepast om de fasescheiding van verschillende fases in dit proces te scheiden. De kalibratie van deze instrumenten dient met enige regelmaat, volgens de verschillende ISO-procedures, plaats te vinden. Invensys gaat hier dieper op in met een unieke Foxboro in-line oplossing.

Lezing 2: Multifase flowmeting door middel van coriolis meettechniek
Spreker: Dieter Stepanek (Engelstalig)
Bent u ook al zo lang op zoek naar een betrouwbare oplossing voor een multifase flowmeting? Hoe kan er betrouwbaar een multifase flow (vloeistof/gas) worden gemeten met een Coriolis-meting? Wat zijn de issues die hierbij in acht moeten worden genomen? Invensys gaat hier dieper op in met de Foxboro fasen Coriolis-massaflowmeting.

Gratis toegang
Geïnteresseerden kunnen via de website van HITMA Process een gratis toegangskaart voor de Flow, Analyse & Control show aanvragen.

Meer zien icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:HITMA Process met Invensys (Foxboro) aanwezig bij Flow, Analyse & Control

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer