HITMA Process breidt pakket uit met ultrasonore gasdetectietechniek

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: HITMA Process breidt pakket uit met ultrasonore gasdetectietechniek
Article image of: HITMA Process breidt pakket uit met ultrasonore gasdetectietechniek

HITMA Process B.V. in Uithoorn heeft onlangs een revolutionaire techniek van hoogwaardige ultrasonore gasdetectors aan het assortiment toegevoegd. Het bedrijf General Monitors, al vele jaren leverancier van HITMA Process, heeft het bedrijf Gassonic A/S overgenomen. Gassonic is wereldleider op het gebied van vaste ultrasonore gaslekdetectie voor de olie- en gasindustrie (on- en offshore). Als exclusieve General Monitors-distributeur is HITMA Process nu ook distibuteur van Gassonic in de Benelux.

De productspecialisten van HITMA Process zijn door Gassonic opgeleid. Naast de verkoop verzorgt onze onderhoudsafdeling de volledige technische ondersteuning en kalibratieactiviteiten ten behoeve van de Gassonic-detectors.

Via de website van Hitma Process.nl (zie link op bedrijfspagina) men een gratis CD met demonstratievideo van deze ultrasonore detectors aanvragen.

Geschreven door

Logo van:HITMA Process breidt pakket uit met ultrasonore gasdetectietechniek

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer