Geavanceerde multifunctionele menger voor katalysatorverwerking R&D

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Geavanceerde multifunctionele menger voor katalysatorverwerking R&D

Deze 10 liter trommelmenger is voorzien van geavanceerde functies, zoals een vloeistofinjectielans voor diverse soorten impregneervloeistoffen en een luchtdroger, waarmee het de perfecte machine is voor R&D in de katalysatorproductie.

De ‘gentle touch’ mengtechnologie, die bij alle Lindor mengers wordt toegepast, is bij uitstek geschikt voor de verwerking van katalysatoren. Deze technologie minimaliseert het risico op beschadiging van de broze deeltjes tijdens de verwerking, wat leidt tot betere prestaties van het eindproduct. Bovendien zorgt deze manier van mengen in combinatie met het slim gepositioneerde vloeistofinjectiesysteem voor een gelijkmatige verdeling van de impregneervloeistof rond elk deeltje binnen een mengcyclus van slechts enkele minuten. De toegevoegde luchtdroogfunctie zorgt voor meer efficiëntie en het formaat, dat ideaal is gebleken voor tests, biedt nieuwe mogelijkheden in de katalysatorproductie.

“Onze ingenieurs hebben een menger ontwikkeld die geavanceerde functies biedt in combinatie met de ‘gentle touch’ mengtechnologie en die een optimale R&D-oplossing voor de katalysatorproductie is. We zijn ervan overtuigd dat deze menger de perfecte oplossing is voor de R&D-behoeften van onze klanten” aldus Herwin Santos, Manager Verkoop & Procestechniek bij Lindor.

Lindor is een toonaangevend ingenieursbureau en fabrikant van unieke verwerkingsmachines, met een ‘gentle touch’ mengtechnologie, gespecialiseerd in innovatieve oplossingen voor de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid heeft Lindor zich bewezen als betrouwbare leverancier van ‘gentle touch’ verwerkingsapparatuur voor de productie van hoogwaardige katalysatoren.

Neem voor meer informatie vandaag nog contact met ons op.

Neem contact met ons opicon.arrow--dark

Geschreven door

Lindor Products B.V.

LINDOR houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van mengers voor droge producten. De optimale, absoluut breukvrije menging van het product is waar onze mengers zich onderscheiden van... Lees meer