Foundation Fieldbus-certificaten voor Beka-instrumenten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Foundation Fieldbus-certificaten voor Beka-instrumenten
Article image of: Foundation Fieldbus-certificaten voor Beka-instrumenten

HITMA-fabrikant Beka Associates beschikt sinds kort over alle officiële Foundation Fieldbus-certificaten voor de “single” variabele displays. De intrinsiekveilige modellen zijn geschikt voor “entity“ en FISCO, hebben ATEX- en IECEx-certificaten en FM- en CFM-goedkeur. Certificaten voor stofzoneringen zijn voor sommige modellen ook beschikbaar. Deze BA414DF-series Fieldbus Indicators zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Basismodellen zijn:

•BA414DF: Intrinsiekveilig, geschikt voor gebruik in het veld.
•BA418CF: Intrinsiekveilig, geschikt voor paneelmontage.
•BA414NDF: Type nL-gecertificeerd, geschikt voor gebruik in het veld.
•BA614DF: Voor algemeen gebruik in het veld.
•BA618CF: Voor algemeen gebruik, geschikt voor paneelmontage.

Al deze bus-aangedreven instrumenten zijn uitgerust met een groot, eenvoudig af te lezen 5 digit display met een in 31 segmenten op te delen horizontale bargraph. Ze tonen een enkele fieldbus-variabele en zijn een voordelig alternatief voor de bekende multivariabele displays van Beka die wereldwijd worden toegepast. De indicator gebruikt een enkele Input Selector (IS) functieblok voor compatibiliteit met de meeste hostsystemen.

De modellen voor montage in het veld hebben een robuuste IP66 glazen behuizing die is verstevigd met polyester en is voorzien van een onbreekbaar glazen venster. Ze kunnen worden gemonteerd op een oppervlak of aan een pijp. De modellen voor paneelmontage hebben een IP66-frontpaneel met een pakking

geschreven door

Logo van:Foundation Fieldbus-certificaten voor Beka-instrumenten

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer