Eskens presenteert de TinTool

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eskens presenteert de TinTool

Na een lange ontwikkelingsperiode presenteert Eskens Benelux BV de TinTool, een milieuvriendelijke roerspatel met verschillende functies. Met de herbruikbare (geen houten roerstokjes meer nodig) kunststof roerspatel kunnen de blikken moeiteloos geopend worden door middel van de openingslip op de `kop` van de spatel. De hoofdfunctie van de spatel betreft het roeren/homogeen opmengen en het leegschrapen van een verf en/of kleurpastablik. Daarvoor heeft de spatel haar speciale vorm; door de inkepingen komt de spatel makkelijk onder de rand van het blik en kan daar aankoekingen en bezinkingen makkelijk oproeren of wegschrapen. Daarbij heeft de spatel een zelfde radius als het blik en kan zodoende prima afgestreken worden langs de blikrand. Testen hebben uitgewezen dat er tot 7 % meer uit een blik verf/kleurpasta gehaald kan worden.
Na gebruik zijn de TinTools schoon te maken met de TinTool wipes, speciaal ontwikkeld om de TinTool goed schoon te kunnen krijgen. Te verkrijgen in een handige uitgiftebox en natuurlijk te hervullen met navulpakketten, ook hier is aan het milieu gedacht.
De TinTool kan worden voorzien van het logo van de gebruiker en is in diverse kleuren te verkrijgen.

Meer informatie kunt u vinden op onze website

Geschreven door

Logo van:Eskens presenteert de TinTool

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer