Eskens exclusieve agent van Weber Waagenbau und Wägeelektronik GmbH

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eskens exclusieve agent van Weber Waagenbau und Wägeelektronik GmbH

Per september 2009 is Eskens Benelux BV de officiële en exclusieve agent voor Weber Waagenbau und Wägeelektronik GmbH, gespecialiseerd in weeg- doseer- en afvultechnieken.
Weber fabriceert kwalitatief hoogstaande zakkenafvulinstallaties en zij zijn uiterst flexibel in het uitvoeren van klantspecifieke eisen. De gehele productie van de installaties gebeurt in eigen huis, inclusief de robot techniek.

Weber is o.a. bij BASF in Ludwigshafen de grootste toeleverancier van zakkenafvulinstallaties, waar dan ook meer dan 140 zakkenafvulinstallaties tot volle tevredenheid staan te draaien.
Ook in de Benelux staan op diverse locaties bij grote producenten meerdere zakkenafvulinstallaties van Weber in het productieproces.

Eskens is verheugd met de nieuwe samenwerking met Weber waarvan de officiele introductie zal plaatsvinden op de easyfairs SOLIDS beurs in Rotterdam op 25 & 26 november.

Geschreven door

Logo van:Eskens exclusieve agent van Weber Waagenbau und Wägeelektronik GmbH

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer