Eskens Benelux zoekt een Field Service Technieker voor de Belgische vestiging.

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eskens Benelux zoekt een Field Service Technieker voor de Belgische vestiging.

Ben jij een handige technieker met een bachelor diploma en enkele jaren ervaring, en ben je op zoek naar een gevarieerde job die je bij zeer uiteenlopende, interessante bedrijven brengt?
Dan hebben wij een interessante uitdaging voor jou.

Om ons team te versterken zoeken we een Service Technieker die samen met zijn collega’s onze Belgische klanten bezoekt voor het uitvoeren van preventief onderhoud, herstellingen en installaties van procesmachines.
Onze klanten situeren zich vooral in de verf- en coatingindustrie, de cosmetica, de agro chemie, de voedingsindustrie en de farmaceutische industrie.
De machines die we verkopen en onderhouden zijn mengers, maalmachines en zeven van Duitse en Zwitserse merken.
Je werkt in een team van Nederlandse en Belgische collega’s en gaat geregeld met twee naar eenzelfde klant.
Eskens Benelux is gevestigd in Mechelen en is onderdeel van een Nederlands familiebedrijf met een aangename gezellige werksfeer.
Lijkt dit wel een geschikte nieuwe job voor jou? Neem dan even contact met me op via 0032 498 03 93 08, of zend je CV naar info@eskens.com.

Geschreven door

Logo van:Eskens Benelux zoekt een Field Service Technieker voor de Belgische vestiging.

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer