Eskens Benelux B.V. op SOLIDS2011

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eskens Benelux B.V. op SOLIDS2011
Article image of: Eskens Benelux B.V. op SOLIDS2011

haar exclusieve vertegenwoordigingen Lödige Process Technology, Willy A. Bachofen AG Maschinenfabrik, Weber Waagenbau und Wägeelektronik GmbH en Rhewum GmbH tijdens de easyFairs® Solids 2011.

Wederom met de laatste ontwikkelingen op gebied van solids processing en bulk handling om uw productiebehoefte moeiteloos te vertalen naar efficiënte en praktische oplossingen voor productieoptimalisatie. Gespecialiseerd in projectbegeleiding van machines/installaties met ruime ervaring voor deskundig advies over engineering, complete productlijnen en klantspecifieke oplossingen.

Het leveringsprogramma omvat machines, apparatuur en installaties voor mixen, mengen, granuleren, drogen, malen, vermalen, zeven, sorteren, doseren, afzakken en verpakken. Eskens is gericht op en actief in o.a. de chemische, farmaceutische, voedingsmiddelenindustrie, bouwstoffenindustrie, afvalstoffenindustrie, coatings & inktenindustrie.

Geschreven door

Logo van:Eskens Benelux B.V. op SOLIDS2011

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer