Eskens Benelux aanspreekpunt voor Müller Processing producten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eskens Benelux aanspreekpunt voor Müller Processing producten

Müller Processing is a lang gekend voor de productie van cilindrische vaten met deksel in GMP-conforme farmaceutische kwaliteit. Deze vaten zijn zeer fijn afgewerkt, gemakkelijk te reinigen, en kan je zonder residu ledigen. Ondanks hun laag gewicht zijn de Müller vaten zeer stabiel, ook bij maximale belasting. Dankzij het Müller stijgbuisdeksel is restvrij ledigen van vloeistoffen ook bij overdruk veilig en probleemloos mogelijk .
Minder bekend is dat Müller Processing ook een breed gamma Silo’s produceert. Deze zijn speciaal ontworpen voor het opslaan van poedervormige bulkgoederen, gecoate granulaten of metaalpoeder.
Dankzij hun hoge corrosiebestendigheid worden de Müller roestvrijstalen silo`s over de hele wereld gebruikt in de medische sector bij de productie van geneesmiddelen of andere ultra pure producten en stoffen.

De Müller RVS silo`s worden vervaardigd uit hoogwaardige RVS materialen: 1.4301 (AISI 304), 1.4404 (AISI 316L) en andere speciale materialen zoals bijvoorbeeld Hastelloy.

Deze silo`s worden standaard gemaakt in een breed scala aan maten en diameters voor volumes van 5 tot 1.200 liter. Zo biedt Müller Processing kosteneffectieve oplossingen voor vele productieprocessen, maar kunnen ze op vraag van de klant ook speciale silo`s ontwerpen en produceren.

Eskens Benelux verdeelt de Müller vaten en silo’s al vele jaren in België en Luxembourg, en kan sinds kort ook de Nederlandse klanten bedienen. Neem gerust contact op en wij kijken welke producten in het Müller gamma het best geschikt zijn voor uw proces of hoe we de bestaande producten voor u kunnen laten aanpassen.

Meer informatie icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Eskens Benelux aanspreekpunt voor Müller Processing producten

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer