Dinnissen en Ottevanger gaan ­samenwerken

icon.highlightedarticle.dark Management
99 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Dinnissen en Ottevanger gaan ­samenwerken

Dinnissen Process Technology en Ottevanger Milling Engineers vormen een strategische alliantie om samen klantwaarde, synergie en focus te realiseren. De alliantie krijgt vorm via een deelname in Dinnissen door Bolster Investment Partners en Triott Group, de holding waar Ottevanger deel van uitmaakt. De alliantie biedt de partners groeimogelijkheden. Beide hebben internationale klanten die elkaar bijna niet overlappen.

De samenwerking zal onder andere vorm krijgen in gezamenlijke klantprojecten, internationale dienstverlening, R&D, innovatie en efficiency. Door de alliantie met de bedrijven van Triott Group kan Dinnissen meer gaan bieden op het gebied van automatiseringsoplossingen, 24/7 support en doseer- en opslagsystemen. Ottevanger kan zijn positie in de internationale feed markt versterken met de food-grade en hygiënische machines van Dinnissen.

Bolster Investment Partners heeft ervaring met het (internationaal) uitbouwen van Nederlandse maakbedrijven. De lange-termijn investeerder gaat de alliantie steunen met zijn netwerk en kennis op het gebied van organisatie, strategie en professionalisering.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark