De eerste paal

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De eerste paal

We groeien. De toenemende vraag naar onze componenten en systemen heeft ons ervan overtuigd dat dit het juiste moment is om onze productieruimte uit te breiden. 4 maart jl. zijn we begonnen met de bouw van het nieuwe gebouw door de eerste paal voor de fundering te slaan.

Als de bouw is voltooid, hebben we meer ruimte om onze installaties te monteren, op te zetten en in de fabriek te testen. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld onze vul- of loslijnen voor big-bags en onze Galahad-machines voor het doorsnijden en legen van zakken aan onze klanten worden geleverd met een kortere bouw- en inbedrijfstellingstijd. Door de nieuwbouw kunnen we ook de montageruimtes voor onze roterende sluizen en wisselkleppen optimaliseren. Bovendien breiden we onze magazijnruimte uit, waardoor we de levertijden van onze standaard sluizen en wissels kunnen verkorten.

Website TBMA icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:De eerste paal

TBMA Europe BV | TBMA België BV

Solutions beyond Bulk Handling TBMA heeft meer dan een halve eeuw ervaring in stortgoedtechniek en procesengineering. Onze componenten en systemen voor de verwerking van droge, vaste stoffen zijn in procesinstallaties over de hele wereld... Lees meer