Custom made schuifafsluiter

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Custom made schuifafsluiter
Article image of: Custom made schuifafsluiter

VDL Industrial Products probeert ook dit jaar weer zo’n breed mogelijk pakket van oplossingen/ producten t.b.v. afzuiginstallaties en bulkhandlingsystemen aan te bieden.

Door het grote aanbod van standaard componenten voorzien wij vaak de behoeftes van onze klanten.
Door het grote machinepark en onze knowhow bent u bij VDL Industrial Products ook aan het juiste adres voor speciale custom made oplossingen. Zoals deze manuele schuifafsluiter vervaardigd in RVS304 voorzien van overschuifflenzen in diameter 630mm.

We bieden schuifafsluiters aan voor in luchttechnische installaties en stortgoedinstallaties. Manuele schuifafsluiters, maar ook voorzien van pneumatiek of elektrisch aangedreven. Inclusief of exclusief afdichting. Uitgevoerd in gecoat staal, verzinkt (sendzimir of thermisch) of roestvast staal.

geschreven door

Logo van:Custom made schuifafsluiter

VDL Industrial Products b.v.

VDL Industrial Products is actief op het gebied van verkoop en service van componenten voor afzuiginstallaties en stortgoedbehandeling zoals modulaire buissystemen, roterende sluizen, ventilatoren, cyclonen, wissel- en vlinderkleppen en triltransporteurs.... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer