Componenten voor (centraal) stofzuigsystemen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Componenten voor (centraal) stofzuigsystemen
Article image of: Componenten voor (centraal) stofzuigsystemen

Naast de vaak voor stofafzuiging toegepaste leidingdelen van diameters 80 mm en groter met spanringverbindingen is VDL Agrotech nu ook in staat u een compleet pakket te leveren van componenten voor (centraal) stofzuigsystemen.
In de diameters (uitwendig) van 50, 63, 76,102,108,127,152 en 203 mm zijn buizen, bochten met lange radius, gaffelstukken, aansluitkleppen (mannetje-vrouwtje) en een compleet pakket aan toebehoren leverbaar.
De buisdelen zijn standaard galvanisch verzinkt en hebben gladde uiteinden zodat ze eenvoudig zijn te verbinden met klemkoppelingen. Deze koppelingen zijn standaard voorzien van een EPDM-afdichting in electrisch geleidende kwaliteit zodat separate dooraarding niet meer nodig is.

Geschreven door

Logo van:Componenten voor (centraal) stofzuigsystemen

VDL Industrial Products b.v.

VDL Industrial Products is actief op het gebied van verkoop en service van componenten voor afzuiginstallaties en stortgoedbehandeling zoals modulaire buissystemen, roterende sluizen, ventilatoren, cyclonen, wissel- en vlinderkleppen en triltransporteurs.... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer