Compleet vernieuwde lijn compacte filters: SKYFilters

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Compleet vernieuwde lijn compacte filters: SKYFilters
Article image of: Compleet vernieuwde lijn compacte filters: SKYFilters

De SKYFilter®serie vormt de compleet vernieuwde lijn compacte filters van Mix S.r.l. uit Italië. SKYFilters® hebben een ronde RVS behuizing en groot filteroppervlak. Via de makkelijk te openen bovenzijde zijn de filterelementen en het persluchtreinigingssyteem eenvoudig bereikbaar. SKYFilters®kennen een grote diversiteit aan uitvoeringen, o.a. met of zonder ventilator, met filterpatronen of met filterzakken en uiteraard ook geschikt voor ATEX omgevingen. SKYFilters®worden veelal toegepast als silofilter, evenals in stofafzuigsystemen, waarbij een keuze kan worden gemaakt uit een ruim assortiment aan accessoires.

Neem voor meer informatie of een offerte contact op Airtechnic Solutions B.V, de vertegenwoordiger van Mix S.r.l. in Nederland.

Geschreven door

Logo van:Compleet vernieuwde lijn compacte filters: SKYFilters

Airtechnic Solutions bv

Ontwerp, Engineering en Levering van Luchttechnische Systemen voor de Industrie. Voor zowel luchtbehandeling als de processing en handling van vaste stoffen Airtechnic Solutions is een internationaal opererend bedrijf dat zich... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer