Certificaat Duurzaam Ondernemen voor Typhoon

icon.highlightedarticle.dark Regelgeving Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Certificaat Duurzaam Ondernemen voor Typhoon
Article image of: Certificaat Duurzaam Ondernemen voor Typhoon
Article image of: Certificaat Duurzaam Ondernemen voor Typhoon

Tijdens een plechtigheid in Zwevegem heeft Typhoon op 17 juni 2015 zijn certificaat voor Duurzaam Ondernemen in ontvangst genomen uit de handen van de Minister President van Vlaanderen, Geert Bourgeois, en de West-Vlaams gedeputeerde voor Economie, Jean de Bethune.

Eerder had Typhoon in 2014 het charter Duurzaam Ondernemen ondertekend en na een audit in 2015 werd het certificaat behaald.

Duurzaam ondernemen zit in de genen van Typhoon als milieutechnologiebedrijf dat oplossingen aanreikt aan bedrijven op gebied van stofafzuiging, afscheidingstechnieken en pneumatisch transport. Alle stielmannen en Engineers van Clean Air bij Typhoon zijn dan ook fier op deze erkenning.

geschreven door

Typhoon NV

Al ruim een halve eeuw bieden we onze klanten – zowel internationale kleppers als industriële kmo’s – systemen voor industriële ontstoffing en transport op basis van luchttechniek. Al onze maatoplossingen... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer