Cadmes heeft een Europese primeur met SolidWorks-certificaten

icon.highlightedarticle.dark Regelgeving
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Cadmes heeft een Europese primeur met SolidWorks-certificaten

Softwareleverancier Cadmes, met vestigingen in Nederland en België, is de eerste en tot op dit moment de enige SolidWorks-reseller in Europa die alle SolidWorks-certificaten heeft bemachtigd. Deze zijn per 13 september vereist. Cadmes mag zich hierdoor zowel CTSP als CASP noemen.

SolidWorks-certificaten
SolidWorks heeft een uitgebreide en zeer strenge procedure als het om de selectie van resellers gaat. Vanaf 13 september zijn er globaal gezien twee verschillende certificeringprogramma’s van SolidWorks van kracht:
-Certified Training and Support Provider (CTSP)
-Certified Advanced Services Provider (CASP)
De eerste (CTSP) is gericht op het waarborgen van de kwaliteit van opleiding en ondersteuning die aan SolidWorks-klanten wordt geboden. Op het moment dat daarop uitmuntend wordt gescoord is het pas mogelijk het tweede traject (CASP) in te gaan, waarbij engineers vooral worden getraind in het implementeren van bedrijfsbrede oplossingen en diensten. Cadmes is tot dusver de enige SolidWorks reseller in Europa die gecertificeerd is onder beide programma’s en zich dus zowel CTSP als CASP mag noemen en bovendien voor CTSP alle certificeringen heeft.

Geschreven door

Cadmes B.V.

Lees meer