Breekplatenspecialist naar volgende ronde IndustrialSocialMedia Award

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Breekplatenspecialist naar volgende ronde IndustrialSocialMedia Award
Article image of: Breekplatenspecialist naar volgende ronde IndustrialSocialMedia Award

Breekplatenspecialist is door naar volgende ronde van de IndustrialSocialMedia Award. Dit heeft de jury onder voorzitterschap van Nijenrodehoogleraar John Koster besloten. Daarmee behoort HITMA Process tot de 7 bedrijven die op 8 april as. strijden om deze prestigieuze prijs. Breekplatenspecialist is ook nog in de race voor de publieksprijs. U helpt ons enorm als u op ons stemt.

Breng uw stem uit via de link onderaan dit artikel.

De bedrijven die naar de volgende ronde gaan zijn (in alfabetische volgorde):

Breekplatenspecialist
Clixys
Dow Benelux
Heembouw
LindeGas Benelux
MCB Nederland
Pieterbas Automatisering

De IndustrialSocialMedia Award wordt dit jaar voor de eerste keer uitgereikt aan een bedrijf in het technische B2B dat heeft bewezen succesvol te zijn met social media. Het is de groep koplopers die een voorbeeld is voor het technische B2B, aldus juryvoorzitter Koster in een interview op de website van IndustrialSocialMedia.

De award draagt bij aan bewustwording. Aan de rol die social media kan spelen als onderdeel van de marketing en daarmee aan realiseren van bedrijfsdoelen, aldus Koster. De deelnemers aan de award laten volgens de hoogleraar zien dat bedrijven met social media concrete resultaten kunnen bereiken. De deelnemers aan de award zijn daarmee een voorbeeld voor het technische B2B. Het feit dat andere bedrijven daar van kunnen leren, is een belangrijk reden waarom ze door de jury officieel zijn toegelaten als deelnemer aan de IndustrialSocialMedia Award

De IndustrialSocialMedia Award komt mede tot stand door samenwerking met VNU Exhibitions Europe en ABN AMRO. De prestigieuze prijs wordt op 8 april as. uitgereikt in het AFAS Da Vinci Theater in Leusden. Wilt u bij dit event aanwezig zijn? Meld u dan aan op de website van IndustrialSocialMedia.

geschreven door

Logo van:Breekplatenspecialist naar volgende ronde IndustrialSocialMedia Award

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer