Arodo viert 30-jarig bestaan

icon.highlightedarticle.dark Management
44 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Arodo viert 30-jarig bestaan

Deze maand blaast verpakkingsspecialist Arodo 30 kaarsjes uit. Wat ooit begon als experiment van twee ondernemende collega’s in de garage, groeide uit tot een internationaal bedrijf met meer dan 100 werknemers. Al 3 decennia bouwt het bedrijf klantspecifieke verpakkingsoplossingen, zoals zakkenvulmachines, vacuumeerstations, palletisers, rekhoesinstallaties en totale verpakkingslijnen voor de bouw, chemie, landbouw, food, feed en andere droge stortgoederen. Het hoofdkantoor bevindt zich op de bedrijvenzone Hoge Mauw in Arendonk, waar de totale proceslijn in eigen beheer gebeurt.

Met tientallen unieke ontwikkelingen en verkoopkantoren in Duitsland en Denemarken, een joint-venture in India en agentschappen in onder andere Polen, Oostenrijk, Turkije en Roemenië mag Arodo met recht trots zijn op wat er de voorbije 30 jaar is gerealiseerd.

“Het is vooral de verdienste van onze medewerkers”, zegt huidig directeur Marianne Fiers. “Zij helpen ons om alle dagen in poleposition te blijven en onze klanten de best mogelijke service voor hun verpakkingslijnen te bieden.”

Arodo blijft groeien
Voormalig eigenaar Henk Mariën legde de bouwstenen voor een constante groei, die ook vandaag de dag nog stevig verdergaat. Arodo heeft een sterke R&D-afdeling die voor baanbrekende ontwikkelingen binnen de sector zorgde, met een uniek AROVAC-vacuumeersysteem. Industrie 4.0, verdergaande digitalisering en automatisering in de machinebouw… het team houdt constant de kennis op peil en streeft naar economisch nog rendabelere verpakkingsoplossingen. Daar plukt het cliënteel immers de vruchten van. Klanten van 30 jaar geleden zijn dat vaak nu nog altijd. Als vooruitstrevende speler in de verpakkingswereld is Arodo klaar voor de toekomst.

De stemming van Arodo is dit eindejaar dus in feestmodus. Voor medewerkers en partners werd er een uitstap georganiseerd en alle collega’s kregen een smakelijke verrassing.

Geschreven door

Arodo BV

Al ruim 30 jaar staat Arodo garant voor expertise op het gebied van ontwerp en fabricage van verpakkingsmachines voor het verpakken van hoogwaardige poeders. Lees meer