Arodo BV

Over Arodo BV

Al ruim 30 jaar staat Arodo garant voor expertise op het gebied van ontwerp en fabricage van verpakkingsmachines voor het verpakken van hoogwaardige poeders.

Volledig in eigen beheer worden poederverpakkingslijn, palletisers en rekhoes-installaties gefabriceerd. Met een team van ruim 100 specialisten worden in het hoofdkantoor oplossingen gerealiseerd die Arodo tot marktleider maakt op het gebied van maatwerk verpakkingsmachines.

Door structureel veel aandacht te schenken aan R&D staat het Belgische bedrijf bekend als zeer innovatief. Het is Arodo als enige ter wereld gelukt om poeders vacuüm te verpakken doormiddel van AROVAC®-technologie. Zakken met moeilijk te verpakken poeders zijn bovendien perfect te stapelen. Meer zekerheid bestaat niet.

Wij adviseren in de realisatie van specifieke verpakkingswensen en leveren wereldwijd.

Arodo levert verpakkingsoplossingen voor;
• Bouw
• Chemie
• Mineralen
• Food
• Feed

Het productieproces van hoogwaardige poeders stopt pas als de afnemer en de eindgebruiker volledig tevreden zijn. De verpakking en de logistiek van uw poeders zijn van cruciaal belang.

De machines van Arodo worden dan ook volledig op maat gemaakt en specifiek voor uw productieproces bewerkt. Dit betekent dat we bij elke stap de kwaliteit van uw poeders maximaal beschermen.

Meer over Arodo BV icon.arrow--dark

Producten

Vul, sluitmachines

Stretchhoodmachines

Palletiseermachines

Alle producten icon.arrow--dark

Service Technician

fulltime
Arendonk, België
Op zoek naar een geweldige dynamische job in de machinebouw en verpakkingstechnologie? Wij zoeken jou! ARODO is een gezond en toonaangevend bedrijf, sterk in advies, ontwerp en productie van verpakkingsmachines voor verschillende sectoren. Gedreven door passie, innovatie en een duurzame

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer