ALUP-Kompressoren en GrassAir Compressoren gaan samen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Vanaf 1 januari 2016 zullen ALUP-Kompressoren B.V. en GrassAir Compressoren B.V. samen verder gaan als nieuwe organisatie onder de naam ALUP GrassAir Kompressoren B.V. Beide bedrijven hebben de waarden servicegerichtheid, innovatie en professionaliteit al jaren met elkaar gemeen. Uiteraard blijft de klant centraal staan en kunt u vanaf het nieuwe jaar op ALUP GrassAir rekenen als persluchtexpert met een gezamenlijke ervaring van 250 jaar in compressoren.
Vanuit de vestiging in Oss zullen alle activiteiten worden aangestuurd en gecoördineerd: advies, verkoop, voorraadbeheer, werkvoorbereiding, serviceplanning en de 24-uurs servicedienst.

De samenvoeging van de twee bedrijven heeft veel voordelen voor de klant. “Het samengaan tot ALUP GrassAir betekent een bundeling van kennis en een nog flexibeler team, waardoor we optimaal kunnen inspelen op wensen en behoeften van de klant”, aldus John Neelen, directeur. “Daarnaast biedt ALUP-GrassAir met het gezamenlijke serviceteam een nog betere servicedekking en beschikbaarheid van monteurs in Nederland en België.”

Begin november is het kantoor met magazijn van ALUP-Kompressoren B.V. in Nieuwegein gesloten en in zijn geheel verhuisd naar Oss. Dit betekent dat alle kantoorpersoneel en het magazijn van ALUP en GrassAir al samenwerken op één locatie met alle voordelen voor klanten.

Geschreven door

ALUP GrassAir Kompressoren B.V.

ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde waarden in servicegerichtheid, innovatie en professionaliteit. Een keuze voor ALUP GrassAir... Lees meer